илюстрация БулфотоРайонният съд във Варна наложи административно наказание  глоба“ на

...
илюстрация БулфотоРайонният съд във Варна наложи административно наказание  глоба“ на
Коментари Харесай

Съдът реши: 1000 лева глоба за бой на стадион Тича във Варна преди две години и половина

илюстрация Булфото

Районният съд във Варна наложи административно наказване  „ санкция “ на 44-годишен мъж за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди. Инцидентът зародил на 11 юли 2015 год. на стадион „ Тича “ във Варна, по време на провеждането на другарски футболен мач сред тимовете на „ Черно море “ и „ Локомотив “.

След отсъдено нарушаване и показан червен картон, един от футболистите трябвало да напусне терена. Излизането му било съпроводено от освиркване и замеряне с предмети от част от агитката, на  което футболистът дал отговор с непристоен жест с ръка. Част  от футболните почитатели прескочили загражденията и потърсили разпра с играчите на противниковия тим. Подсъдимият, 44-год. И.М., също бил измежду навлезлите на терена, като нанесъл удари по лицето на двама футболисти. 

В резултат на нанесените по хулигански подбуди удари потърпевшите получили леки телесни повреди, изразяващи се в оток и кръвонасядания, които в своята цялост им предизвикали болки и премеждия. Деянието е осъществено на обществено място и е било възприето от други присъстващи там.

44-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. За осъщественото деяние съдът го призна за отговорен като го освободи от наказателна отговорност и му наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лева Решението на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15 дневен период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР